LİSELERDE BİLİM UYGULAMALARI

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından uygulanan "Liselerde Bilim Uygulamaları" kapsamında okulumuzda "Havacılık ve Uzay" temalı panel gerçekleştirilecektir.

Liselerde Bilim Uygulamaları Programı 2023-2024 eğitim öğretim yılında Türkiye genelinde fen liseleri ve merkezi sınavla öğrenci alan Anadolu liselerde uygulanmaktadır.

Öğrencilerimizde bilimsel toplantılar yoluyla bilim, teknoloji, çevre, ekonomi, eğitim, değerler, coğrafya, tarih, kültür, edebiyat, sanat, ekonomi, hukuk, politika vb. alanlarda farkındalığın oluşturulması ve bilimsel düşünme, araştırma yapma, rapor hazırlama, kendini ifade etme, sunum yapma gibi akademik alanlara yönelik çalışmalara altyapı oluşturabilecek becerilerin geliştirilmesi amaçlanmaktadır.

20.03.2024 110

20-03-2024